Vestiging Amsterdam (alleen op afspraak)

DSP-AmsterdamAmstellandOverdam 10

1081 CG Amsterdam

Telefoon: 020 – 345 33 01

E-mail: amstelland@scheidingsplanner.nl

Voor de vestiging Amsterdam is momenteel de bezoeklocatie onze vestiging op de Amsterdamseweg 535 te Amstelveen. Deze bezoeklocatie van de Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelland is goed bereikbaar met  eigen vervoer. Er is genoeg parkeergelegenheid in de omgeving. De locatie heeft een goede verbinding met de rijksweg A9 en de rijksweg A10. Per openbaar vervoer kunt u onze locatie bereiken via treinstation Amsterdam Amstel en treinstation Amsterdam Lelylaan. Vanaf treinstation Amsterdam Amstel kunt u de metro pakken vanaf metrostation Amstel naar Metrostation Van Boshuizenstraat. Hier vandaan is het nog circa 13 minuten lopen naar onze vestiging in Amstelveen.Vanaf treinstation Amsterdam Lelylaan is er een regelmatige busverbinding naar bushalte Bolestein. Vanaf deze bushalte is het nog circa 5 minuten lopen naar onze locatie.

Met de auto

Vanaf de A9
U neemt afslag 5 Amstelveen. Vanuit de richting Almaar gaat u aan het einde van de afslag linksaf de Keizer Karelweg op. Vanuit de richting Utrecht gaat u aan het einde van de afslag rechtsaf de Keizer Karelweg op. Na 600 meter neemt u de 2de afslag op de rotonde en blijft u de Keizer Karelweg volgen. De Keizer Karelweg gaat over in de Amsterdamseweg, na ongeveer 1,5 kilomter vanaf de rotonde bent u bij onze locatie gearriveerd. U kunt uw auto in de directe omgeving parkeren.

Vanaf de A10
U neemt afslag 8 Amsterdam Oud-Zuid. Aan het einde van de afslag, volgt u de S108-Amstelveenseweg richting Amstelveen. Deze weg gaat over in de Amsterdamseweg. Na circa 1,8 kilometer van de afslag bent u gearriveerd bij onze locatie. U kunt uw auto in de directe omgeving parkeren.

Met openbaar vervoer

Voor de actuele verbindingen en vertrektijden adviseren wij uw reis per openbaar vervoer te plannen via www.9292.nl

Direct regelen!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel 020 – 345 33 01 of vul hieronder uw gegevens in, wij nemen u direct contact met u op.

[si-contact-form form=’1′]