Apart scheiden

APART SCHEIDEN

Wij adviseren altijd om te proberen de scheiding gezamenlijk te regelen. Het bespoedigt namelijk niet alleen het proces, maar het werkt ook kostenbesparend. Daarnaast spelen de belangen van uw kinderen mee in het onderling afspraken te maken om na de scheiding uw ouderrelatie vorm te kunnen geven.

Wij snappen echter goed dat u ieder bij een echtscheiding eigen belangen heeft. Daarnaast komt het ook regelmatig voor dat de ex-partner niet wil meewerken aan de echtscheiding. In dit geval kan de Scheidingsplanner – natuurlijk in overleg met u – uw ex-partner uitnodigen om mee te werken aan een gezamenlijk traject. De ex-partner reageert vaak positief op een schriftelijke uitnodiging van ons. Ziet u geen basis voor onderling overleg of wilt u liever iemand die volledig voor uw belangen gaat, dan kunt u voor een eigen adviseur kiezen.

HOE WERKT HET?

Wij zoeken met de andere partij in goed overleg naar oplossingen, met oog voor elkaars emoties en standpunten. In goed overleg kunt u uiteindelijk veel meer bereiken. In veel situaties sturen wij aan op een viergesprek met uw partner en zijn/haar advocaat of adviseur. Het startpunt is het overleg openhoudenen een positieve sfeer behouden.

Wij zijn ten alle tijden uw vertrouwenspersoon en wij voeren voor u de onderhandelingen met uw partner of zijn/haar adviseur. Als dit niet tot overeenstemming leidt, dan zorgen wij voor gerechtelijke begeleiding. In deze situatie begeleiden wij u tezamen met onze advocaat. Daarbij doet ieder waar hij goed in is: de advocaat in de procedures of het overleg met de andere partij en de Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelland verzorgt het financiële vraagstuk. Zodoende vormen we een team dat op alle fronten goed voor u belangen opkomt!

U kiest zelf de aanpak die bij u past, wij bieden diverse mogelijkheden aan:
 Financieel Advies
• Mediation
• Alimentatieberekening
• Scheiding ondernemers

Waarom de Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

Burt Tenhof van Noorden | Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Wilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Vraag dan ons gratis scheidingsboekje aan. In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. 
Bestel hier uw gratis exemplaar.

Meer weten of een afspraak maken?

Bel 020 – 345 33 01 of vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.

* Graag invullen

Scheidingsplanner Amstelland

Scheiden in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

Volg ons op:

Facebook
GOOGLE
LinkedIn
YouTube
Twitter

Meer weten?

Bel 020 - 345 33 01 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.