Eenzijdig scheiden - Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Apart/Eenzijdig de scheiding regelen

Apart/Eenzijdig de scheiding regelen geniet niet de voorkeur. Wij adviseren altijd om te proberen de scheiding gezamenlijk te regelen. Het bespoedigt namelijk niet alleen het proces, maar het werkt ook kostenbesparend. Bovendien is het gezien de belangen van uw kinderen beter om in onderling overleg afspraken te maken om na de scheiding uw ouderrelatie vorm te kunnen geven.

Wij snappen echter goed dat u ieder bij een echtscheiding eigen belangen heeft. Daarnaast komt het ook regelmatig voor dat de ex-partner niet wil meewerken aan de echtscheiding. In dit geval kan de Scheidingsplanner Amstelveen – natuurlijk in overleg met u – uw ex-partner uitnodigen om mee te werken aan een gezamenlijk traject. De ex-partner reageert vaak positief op een schriftelijke uitnodiging van ons. Ziet u geen basis voor onderling overleg of wilt u liever iemand die volledig voor uw belangen gaat, dan kunnen wij voor u ook apart/eenzijdig de scheiding regelen.


Hoe werkt apart/eenzijdig scheiden?

Wij zoeken met de andere partij in goed overleg naar oplossingen, met oog voor elkaars emoties en standpunten. In goed overleg kunt u uiteindelijk veel meer bereiken. In veel situaties sturen wij aan op een viergesprek met uw partner en zijn/haar advocaat of adviseur. Het startpunt is het overleg open houden en een positieve sfeer behouden. Want niemand is gebaat bij ellenlange procedures bij de rechtbank en onnodige escalaties, en zeker uw kinderen niet.

Wij zijn ten alle tijden uw vertrouwenspersoon en wij voeren voor u de onderhandelingen met uw partner of zijn/haar adviseur. Als dit niet tot overeenstemming leidt, dan zorgen wij voor gerechtelijke begeleiding. In deze situatie begeleiden wij u tezamen met onze advocaat. Daarbij doet ieder waar hij goed in is: de advocaat in de procedures of het overleg met de andere partij en de Scheidingsplanner Amstelveen verzorgt het financiële vraagstuk.


Apart/eenzijdig scheiden bij de Scheidingsplanner Amstelveen

Staat u lijnrecht tegenover elkaar? Ook dan kan de Scheidingsplanner Amstelveen uw belangen behartigen en overzicht brengen in uw situatie. Waar nodig en mogelijk houden wij uw wederzijdse belangen nauwlettend in het oog. Bijvoorbeeld als er kinderen in het spel zijn. Wij doen er alles aan om een vechtscheiding te voorkomen worden, dit streven wij in goed overleg met u als eerste na. Hier mee proberen wij ellenlange procedures en hoge kosten te vermijden.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 020 – 345 33 01 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Voor- en nadelen apart/eenzijdig scheiden

  • Een eigen vertrouwenspersoon
  • Uw eigen adviseur behartigt alleen uw (financiële) belangen
  • Met goede begeleiding er samen toch in goed overleg uitkomen
  • Hogere kosten door ieder een eigen adviseur
  • Scheidingstraject duurt langer
  • Hogere kans op een vechtscheiding als beide partijen er niet in goed overleg willen uitkomen

Waarom een Scheidingsplan®

Kwaliteit verzekerd

Een nuchtere kijk op een ingewikkelde zaak heb ik als prettig ervaren. Naast een deskundig, onpartijdig (integer) advies was het minstens zo belangrijk af en toe te horen: “we komen er wel uit”. Dat heb je goed gedaan, mijn dank voor je inzet.

Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Amstelveen

Burt Tenhof van Noorden | Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Gratis scheidingsboekje - Scheidingsplanner Amsterdam & AmstelveenWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?

Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het gratis boekje aan