Checklist echtscheiding

Checklist scheiden - Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Checklist voor uw echtscheiding

Bij een echtscheiding komt heel veel kijken. U moet veel zaken gaan regelen, hoe houdt u het overzicht? Onze checklist scheiden wijst u vanaf het begin tot het einde de weg. U kunt onze checklist scheiden ook als handig hulpmiddel downloaden. En is u iets niet duidelijk? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder op weg.


Checklist scheiden beslissingsfase

Onze checklist scheiden start met de beslissingsfase. Deze fase start op het moment dat u overweegt te gaan scheiden. De checklist helpt u om in deze fase een weloverwogen beslissing te nemen.

Ga naar de checklist scheiden beslissingsfase


Checklist scheiden scheidingstraject

Zodra u de beslissing heeft genomen om definitief te gaan scheiden, breekt een nieuwe fase aan. In deze fase gaat u het scheidingstraject in. Onze checklist geeft u een overzicht wat er in deze fase allemaal bij komt kijken. De checklist van deze fase is in 4 onderwerpen verdeeld: algemeen, kinderen, financiële & fiscale zaken en het verzamelen van gegevens.

Ga naar de checklist scheiden scheidingstraject


Checklist scheiden praktische zaken

In deze laatste fase spelen er allerlei praktische zaken, zoals bankrekeningen, verzekeringen, abonnementen etc. Ga hierbij na of bepaalde zaken inderdaad kunnen wachten tot na de definitieve scheiding of toch eerder moeten worden opgepakt.

Ga naar de checklist scheiden praktische zaken


Downloaden checklist scheiden

U kunt onze checklist scheiden ook hier downloaden en uitprinten. Zo heeft u onze checklist altijd als een handig bij de hand.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 020 – 345 33 01 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

* Graag invullen

In het kort: checklist scheiden

Kwaliteit verzekerd

Een nuchtere kijk op een ingewikkelde zaak heb ik als prettig ervaren. Naast een deskundig, onpartijdig (integer) advies was het minstens zo belangrijk af en toe te horen: “we komen er wel uit”. Dat heb je goed gedaan, mijn dank voor je inzet.

Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

Burt Tenhof van Noorden | Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Gratis scheidingsboekje - Scheidingsplanner Amsterdam & AmstelveenWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?

Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het gratis boekje aan

 

Scheidingsplanner Amstelland

Scheiden in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

Meer weten?

Bel 020 - 345 33 01 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Volg ons op:

Facebook
GOOGLE
LinkedIn
YouTube
Twitter