Fijne feestdagen na een echtscheiding - Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Tips voor fijne feestdagen na een scheiding

De Kerstdagen worden alom als de gezelligste tijd van het jaar gezien, een tijd voor samen zijn. Lichtjes, Kerstboom, cadeautjes en kerstliedjes op de radio. Folders op de deurmat die het ideale plaatje schetsen met prachtige foto’s van gezinnen gezamenlijk aan het Kerstontbijt of diner. Wij horen echter van gescheiden ouders dat ze vaak tegen deze dagen opzien, omdat het gezin niet echt een gezin meer genoemd kan worden en deze dagen helemaal niet meer als ‘feest’ voelen. Het liefst zouden ze het kerstfeest overslaan. En hoewel wij de emotie daarachter begrijpen, kunt u er toch ook na de scheiding fijne dagen van maken. Wij geven u een aantal tips.


Overleg op tijd met uw ex-partner

Tijdens het scheidingstraject heeft u samen een ouderschapsplan gemaakt, met daarin de afspraken over wie wanneer de kinderen heeft. Toch zien wij in de praktijk dat het juist voor de feestdagen niet altijd makkelijk is om hier goede afspraken over vast te leggen. Dat komt vaak omdat een hoop andere mensen hier ook belangen bij hebben. Zoals opa’s, oma’s, ex-schoonouders, nieuwe schoonouders, nieuwe partners met kinderen die ook een omgangsregeling hebben. Als er met veel mensen en bijbehorende wensen rekening moet worden gehouden, dan kan de invulling van de feestdagen best wel complex worden. Ga om stress te vermijden dus ieder jaar tijdig met elkaar in overleg hoe de feestdagen ingevuld gaan worden. Al met al kan dat een complexe puzzel worden.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 020 – 345 33 01 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

Een nuchtere kijk op een ingewikkelde zaak heb ik als prettig ervaren. Naast een deskundig, onpartijdig (integer) advies was het minstens zo belangrijk af en toe te horen: “we komen er wel uit”. Dat heb je goed gedaan, mijn dank voor je inzet.

 Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Amstelveen

Burt Tenhof van Noorden | Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Gratis scheidingsboekje - Scheidingsplanner Amsterdam & AmstelveenWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?

Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.