Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Tarief Scheidingsplanner Amstelveen

U verkeert meestal in een onzekere periode in uw leven op het moment dat u begeleiding voor uw echtscheiding zoekt. Onzekerheid over hoe uw toekomst eruit gaat zien. Onzekerheid over hoe u er financieel komt voor te staan. Wij vinden het belangrijk dat u vooraf weet wat de kosten van uw echtscheiding zijn. Daar zijn wij dan ook zo transparant mogelijk over. Omdat geen enkele scheiding hetzelfde is, zijn de kosten van een echtscheiding niet voor iedereen gelijk. Om die reden willen wij eerst een beter beeld van uw situatie krijgen.

Concurrerend tarief

De Scheidingsplanner Amstelveen werkt efficiënt omdat zij alles onder één dak bieden. U heeft bij ons dus één aanspreekpunt die u tijdens het gehele traject adviseert én begeleidt. Bij ons zijn de kosten van uw echtscheiding daarom behoorlijk lager dan als u er bijvoorbeeld voor kiest om ieder een eigen advocaat in te schakelen. De totale kosten van een echtscheiding via De Scheidingsplanner Amstelveen zijn afhankelijk van uw eigen wensen, uw persoonlijke situatie, de complexiteit van uw scheiding en uw behoefte aan begeleiding. Tenslotte is iedereen immers uniek en heeft een ieder andere belangen en wensen.

Begeleiding van begin tot eind

De Scheidingsplanner biedt u en uw ex-partner één loket om de scheiding in harmonie en op basis van uw wensen tot stand te laten komen. U hoeft niets zelf uit te zoeken, want u wordt door de Scheidingsplanner gedurende het gehele scheidingsproces begeleid. Samen met een advocaat zorgt de Scheidingsplanner er voor dat uw afspraken worden opgenomen in het echtscheidingsconvenant en dat de scheidingsaanvraag wordt afgehandeld door de rechtbank. Zo weet u snel waar u aan toe bent en dat geeft rust; niet alleen tijdens de scheiding, maar ook daarna. Uw leven na de scheiding is belangrijk en daarom kijkt de Scheidingsplanner altijd verder dan naar de scheiding alleen.

Kostenindicatie

Voor de werkzaamheden van De Scheidingsplanner Amstelveen geldt een investering op basis van een uurtarief x het aantal voor u geïnvesteerde uren. De Scheidingsplanner Amstelveen biedt u de mogelijkheid om vooraf inzicht in de kosten te geven om u meer zekerheid in uw situatie te kunnen geven. Om de kosten vooraf inzichtelijk te krijgen, bespreken wij uw situatie eerst uitgebreid in het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek. Na dit eerste gesprek hebben wij een goed beeld van uw totale situatie. Wij doen u dan een voorstel voor de tijdsbesteding. Op basis van deze offerte beslist u of u met ons in zee gaat. Zo weet u dus vooraf waar u aan toe bent.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 020 – 345 33 01 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Handig overzicht scheidingsprofessionals

U heeft de knoop doorgehakt, u gaat scheiden. Een hectische breekt aan, want u moet veel zaken gaan regelen. Professionele hulp is noodzakelijk volgens een onderzoek onder gescheiden mensen. De keuze is echter groot: advocaat, mediator, scheidingsbemiddelaar. Hoe maakt u een weloverwogen beslissing wie u gaat inschakelen? Ons overzicht geeft u duidelijkheid wat de onderlinge verschillen tussen scheidingsprofessionals zijn.

Kwaliteit verzekerd

Een nuchtere kijk op een ingewikkelde zaak heb ik als prettig ervaren. Naast een deskundig, onpartijdig (integer) advies was het minstens zo belangrijk af en toe te horen: “we komen er wel uit”. Dat heb je goed gedaan, mijn dank voor je inzet.

 Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Amstelveen

Burt Tenhof van Noorden | Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Gratis scheidingsboekje - Scheidingsplanner Amsterdam & AmstelveenWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?

Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.