Ons tarief

Ons tarief

U verkeert meestal in een onzekere periode in uw leven op het moment dat u begeleiding voor uw echtscheiding zoekt. Onzekerheid over hoe uw toekomst eruit gaat zien. Onzekerheid over hoe u er financieel komt voor te staan. Wij vinden het belangrijk dat u vooraf weet wat de kosten van uw echtscheiding zijn. Daar zijn wij dan ook zo transparant mogelijk over. Omdat geen enkele scheiding hetzelfde is, zijn de kosten van een echtscheiding niet voor iedereen gelijk. Om die reden willen wij eerst een beter beeld van uw situatie krijgen.

Offerte

De Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen werkt efficiënt omdat zij alles onder één dak bieden. U heeft bij ons dus één aanspreekpunt die u tijdens het gehele traject adviseert én begeleidt. Bij ons zijn de kosten van uw echtscheiding daarom behoorlijk lager dan als u er bijvoorbeeld voor kiest om ieder een eigen advocaat in te schakelen. De totale kosten van een echtscheiding via De Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen zijn afhankelijk van uw eigen wensen, uw persoonlijke situatie, de complexiteit van uw scheiding en uw behoefte aan begeleiding. Tenslotte is iedereen immers uniek en heeft een ieder andere belangen en wensen.

Voor de werkzaamheden van De Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen geldt een investering op basis van een uurtarief x het aantal voor u geïnvesteerde uren. De Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen biedt u de mogelijkheid om vooraf inzicht in de kosten te geven om u meer zekerheid in uw situatie te kunnen geven. Om de kosten vooraf inzichtelijk te krijgen, bespreken wij uw situatie eerst uitgebreid in het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek. Na dit eerste gesprek hebben wij een goed beeld van uw totale situatie. Wij doen u dan een voorstel voor de tijdsbesteding. Op basis van deze offerte beslist u of u met ons in zee gaat. Zo weet u dus vooraf waar u aan toe bent. Ons tarief is concurrerend met die van een advocaat en in vele gevallen zelfs goedkoper!

Waarom de Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

Burt Tenhof van Noorden | Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Wilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Vraag dan ons gratis scheidingsboekje aan. In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. 
Bestel hier uw gratis exemplaar.

Meer weten of een afspraak maken?

Bel 020 – 345 33 01 of vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.

* Graag invullen

Scheidingsplanner Amstelland

Scheiden in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

Meer weten?

Bel 020 - 345 33 01 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Volg ons op:

Facebook
GOOGLE
LinkedIn
YouTube
Twitter