Ons team

Ons team

Burt Tenthof van Noorden – Eigenaar Scheidingsplanner Amstelveen

Over de Scheidingsplanner Amsterdam & AmstellandBurt is in 2007 als Scheidingsplanner gestart. Daarvoor heeft hij jarenlang gedegen kennis in de financiële dienstverlening opgebouwd. Door zijn ervaringen en opleidingen heeft hij gemerkt dat hij écht toegevoegde waarde kan bieden op het gebied echtscheidingen. En dat vindt hij het meest belangrijk in zijn werk en is daarom de reden dat hij zich gespecialiseerd in echtscheidingen. Voor ondernemers en particulieren is Burt één van de weinige financiële experts die de gehele scheiding van A t/m Z kan regelen.

Het is mijn dagelijkse missie om mensen in deze moeilijke en onrustige fase in  hun leven naar een nieuwe toekomst te helpen. Dit start met het geven van inzicht in alle onderwerpen van een echtscheiding. Door mijn achtergrond als erkend hypotheekadviseur en belastingconsulent kan ik vaak al redelijk snel de vragen met betrekking tot het wonen en de fiscus beantwoorden en dat creëert rust en duidelijkheid. Mijn visie is dat een vechtscheiding de kinderen veel schade toebrengt, in mijn aanpak staan de belangen van het kind dan ook centraal. Daarnaast vind ik het belangrijk om in (financiële) oplossingen en niet in beperkingen te denken. “

Burt vindt het daarnaast belangrijk om ruimte te geven aan de emoties en de onderliggende belangen van de scheidende partners. Om na de scheiding als ouders verder te kunnen gaan, wordt daarom ook aandacht besteed aan het verder helpen in de onderlinge communicatie. Door zijn integriteit, nuchtere kijk, inlevingsvermogen, vakkennis, open vizier en grote betrokkenheid brengt hij elke scheiding op een rustige, onpartijdige en deskundige wijze tot een goed einde.

ACHTERGROND
Burt werkt sinds 1993 in de financiële dienstverlening als zelfstandig ondernemer. Burt heeft sinds 1993 continu diverse vakopleidingen gevolgd o.a opleiding financiële planning (FPP), diverse pensioenopleidingen bij Akkermans & Partners, erkend financieel adviseur (EFA) en erkend hypotheekadviseur (SEH). Ook heeft Burt de opleiding echtscheidingsadviseur RFEA gevolgd, hij moet hier alleen het examen nog voor afleggen. Sinds 2003 actief als belastingconsulent.

In het team van Burt zijn ook een aantal advocaten en notarissen aangesloten.

Waarom de Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

Burt Tenhof van Noorden | Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Wilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Vraag dan ons gratis scheidingsboekje aan. In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. 
Bestel hier uw gratis exemplaar.

Meer weten of een afspraak maken?

Bel 020 – 345 33 01 of vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.

* Graag invullen

Scheidingsplanner Amstelveen

Uw scheiding goed geregeld in Amstelveen, Diemen, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

Meer weten?

Bel 020 - 345 33 01 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Volg ons op:

Facebook
GOOGLE
LinkedIn
YouTube
Twitter