Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Maak kennis met ons

Burt Tenhof van Noorden | Scheidingsplanner Amsterdam & AmstelveenBurt Tenthof van Noorden is bij de Scheidingsplanner Amstelveen uw aanspreekpunt. Burt is in 2007 als Scheidingsplanner gestart. Daarvoor heeft hij jarenlang gedegen kennis in de financiële dienstverlening opgebouwd. Door zijn ervaringen en opleidingen heeft hij gemerkt dat hij écht toegevoegde waarde kan bieden op het gebied echtscheidingen. En dat vindt hij het meest belangrijk in zijn werk en is daarom de reden dat hij zich gespecialiseerd in echtscheidingen. Voor ondernemers en particulieren is Burt één van de weinige financiële experts die de gehele scheiding van A t/m Z kan regelen.

Het is mijn dagelijkse missie om mensen in deze moeilijke en onrustige fase in  hun leven naar een nieuwe toekomst te helpen. Dit start met het geven van inzicht in alle onderwerpen van een echtscheiding. Door mijn achtergrond als erkend hypotheekadviseur en belastingconsulent kan ik vaak al redelijk snel de vragen met betrekking tot het wonen en de fiscus beantwoorden en dat creëert rust en duidelijkheid. Mijn visie is dat een vechtscheiding de kinderen veel schade toebrengt, in mijn aanpak staan de belangen van het kind dan ook centraal. Daarnaast vind ik het belangrijk om in (financiële) oplossingen en niet in beperkingen te denken.”

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 020 – 345 33 01 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

Een nuchtere kijk op een ingewikkelde zaak heb ik als prettig ervaren. Naast een deskundig, onpartijdig (integer) advies was het minstens zo belangrijk af en toe te horen: “we komen er wel uit”. Dat heb je goed gedaan, mijn dank voor je inzet.

 Lees meer ervaringen