Op vakantie tijdens of na je vakantie - Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

5 tips voor een heerlijke vakantie

De vakantie staat voor de deur. Wat gaat u doen dit jaar? Lekker thuis blijven en leuke uitstapjes maken met de kinderen naar het strand of een pretpark? Of gaat u liever de zon opzoeken in het buitenland? Wat uw plannen ook zijn, als u gescheiden bent komt er vaak net iets meer bij kijken om alles geregeld te hebben voordat u de koffers echt kunt gaan pakken. Daarom aandacht aan de vakantie met allerlei tips voor een heerlijke tijd!

1. Maak onderling duidelijke afspraken

In het ouderschapsplan staan de afspraken die jullie als ouders met elkaar over de kinderen hebben gemaakt. Zoals over financiële zaken, de zorgtaken en de omgangsregeling. De afspraak hoe er met de (zomer)vakanties wordt omgegaan valt hier ook onder. Omschrijf die afspraken altijd duidelijk in het ouderschapsplan. Want hoe duidelijker omschreven, des te minder kans op conflicten. En heeft u nog geen uitgewerkt ouderschapsplan omdat u bijvoorbeeld nog midden in het scheidingsproces zit? We geven graag als tip om er ook in op te nemen dat jullie als ouders ieder jaar in bijvoorbeeld de maand januari de vakanties voor dat jaar tezamen afstemmen.

2. Stem alles onderling duidelijk af

Bespreek samen als ouders de bestemming van de vakantie. Wat wil ik? Wat wil de andere ouder? Wat willen de kinderen? Kinderen vinden het namelijk ook erg leuk om betrokken te zijn bij het plannen van de duur en bestemming van de vakantie. Hou wel zelf de regie, de kinderen mogen meedenken maar niet bepalen. Spreek ook duidelijk met elkaar af, wie welke kosten van de vakantie betaalt. En neem als overweging mee dat sommige kinderen drie weken aaneengesloten bij de ene ouder als heel lang kunnen ervaren met een enorm gevoel van heimwee. Vaak willen kinderen ook graag een deel van de vakantie gewoon thuis zijn, of even acclimatiseren voordat de school weer begint.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 020 – 345 33 01 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Op vakantie na de scheiding

Kwaliteit verzekerd

Een nuchtere kijk op een ingewikkelde zaak heb ik als prettig ervaren. Naast een deskundig, onpartijdig (integer) advies was het minstens zo belangrijk af en toe te horen: “we komen er wel uit”. Dat heb je goed gedaan, mijn dank voor je inzet.

Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Amstelveen

Burt Tenhof van Noorden | Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Gratis scheidingsboekje - Scheidingsplanner Amsterdam & AmstelveenWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?

Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het gratis boekje aan