Samen scheiden

Samen scheiden

Als u de echtscheiding samen regelt, dan bespoedigt dit het proces en het is kostenbesparend. Daarnaast kunt u over de kinderen samen afspraken maken. En dat is in ieders belang, want na de echtscheiding moet u uiteindelijk samen als ouders verder.

U heeft in deze situatie één contactpersoon die met u meedenkt en waar nodig zal bemiddelen. Tijdens de gesprekken worden ieders wensen, doelen en belangen besproken. U beiden krijgt betrokken, eerlijk en onpartijdig advies. Zodat u tot goede oplossingen voor de lange termijn komt. U komt er met behulp van de Scheidingsplanner er samen uit door duidelijke afspraken in heldere taal. Met afspraken die in de praktijk ook echt gaan werken. Bovendien hebben wij alle kennis en kunde om uw scheiding te regelen zelf in huis, dit biedt u veel voordeel!

U kiest zelf de aanpak die bij u past, wij bieden diverse mogelijkheden aan:
Financieel advies
Mediation
Alimentatieberekening
Scheiding ondernemers

Waarom de Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

Burt Tenhof van Noorden | Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Wilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Vraag dan ons gratis scheidingsboekje aan. In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. 
Bestel hier uw gratis exemplaar.

Meer weten of een afspraak maken?

Bel 020 – 345 33 01 of vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.

* Graag invullen

Scheidingsplanner Amstelland

Scheiden in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

Meer weten?

Bel 020 - 345 33 01 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Volg ons op:

Facebook
GOOGLE
LinkedIn
YouTube
Twitter