Tips voor goede voornemens voor een gezonde relatie - Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Goede voornemens voor een gezonde relatie

Een nieuw jaar voelt bijna altijd als een nieuw begin. En goede voornemens horen daarbij. Afvallen, gezonder eten, meer sporten, geld sparen en meer reizen vormen meestal wel de top 5 aan goede voornemens. Wat ons betreft staat het hebben van een gezonde relatie op nummer 1. We delen dus graag een aantal goede voornemens met u om uw relatie gezond te houden. En heeft u besloten om te gaan scheiden, dan helpen onze andere goede voornemens u om uw relatie met elkaar tijdens de scheiding zo goed mogelijk vorm te geven.


5 goede voornemens voor een gezonde relatie

1. Werken aan uw relatie

Een goede relatie is vooral werken, werken aan de interactie en aan de verstandhouding met elkaar. Dat betekent snappen hoe de ander in elkaar steekt en onduidelijkheden uit de weg ruimen. Maar ook begrip hebben voor elkaar, verantwoordelijkheid nemen en lief zijn voor elkaar. Besef ook dat in de loop der tijd iedereen verandert. Zowel u als uw partner. Ga met deze veranderingen mee, stel u flexibel op en accepteer dat uw partner verandert.

2. Heb vertrouwen in elkaar

De basis voor een goede relatie is vertrouwen. En aan die vertrouwensrelatie moet u bouwen, het is vanzelfsprekend. Geef elkaar daarom het voordeel van de twijfel. En trek nooit voorbarige conclusies. En denkt u dat er iets is waarom u uw partner niet kunt vertrouwen? Praat er dan met elkaar over. Vaak zullen uw twijfels ongegrond blijken.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 020 – 345 33 01 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

Een nuchtere kijk op een ingewikkelde zaak heb ik als prettig ervaren. Naast een deskundig, onpartijdig (integer) advies was het minstens zo belangrijk af en toe te horen: “we komen er wel uit”. Dat heb je goed gedaan, mijn dank voor je inzet.

 Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Amstelveen

Burt Tenhof van Noorden | Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Gratis scheidingsboekje - Scheidingsplanner Amsterdam & AmstelveenWilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?

Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.