Tour de Divorce

Een scheiding is een hele Tour

Vanaf zaterdag 2 juli zitten weer drie weken lang miljoenen mensen aan de buis gekluisterd. Dan start namelijk de Tour de France editie 2016, het grootste wielerevenement van de wereld. Dagelijks worden de verrichtingen van het peloton gevolgd.  Met etappes die vaak mooie en pittoreske beelden opleveren van het Franse landschap en waarin wielrenners vaak bovenmenselijke prestaties lijken te leveren. Spectaculaire bergritten met bloedstollende afdalingen, massasprints, valpartijen, materiaalpech en tijdritten, het komt allemaal voorbij.

Ook een scheiding is een hele Tour. Het gehele proces vraagt, net als bij de wielerronde, een goede begeleiding, ondersteuning, reservemateriaal en verzorging. En een goede begeleiding start in onze ogen met het inzichtelijk maken van alle stappen en onderwerpen die van start tot finish op uw weg komen. Tijdens onze Tour de Divorce doen wij in dagelijkse etappes verslag van alle onderwerpen die met een scheiding te maken hebben zodat u uw nieuwe toekomst goed voorbereid kunt plannen!

Onze etappes

Etappes Tour de Divorce - Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

Waarom de Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

Burt Tenhof van Noorden | Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Wilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Vraag dan ons gratis scheidingsboekje aan. In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. 
Bestel hier uw gratis exemplaar.

Meer weten of een afspraak maken?

Bel 020 – 345 33 01 of vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.

* Graag invullen

Scheidingsplanner Amstelland

Scheiden in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

Meer weten?

Bel 020 - 345 33 01 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Volg ons op:

Facebook
GOOGLE
LinkedIn
YouTube
Twitter