Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Waarom de Scheidingsplanner Amstelveen

Als u gaat scheiden belandt u in een hectische tijd. Een tijd waarin u veel vragen heeft, zoals:

  • Wat doen we met de woning?
  • Wat moeten we voor de kinderen afspreken?
  • Wat hou ik over om de boodschappen van gaan doen?
  • Waar moeten we fiscaal gezien rekening mee houden?

Hieruit blijkt meteen dat een scheiding meer is dan alleen het juridisch afwikkelen van zaken. Het grootste deel van uw echtscheiding betreft namelijk het financiële puzzelstuk. Maar uiteraard gaat het niet alleen om de cijfers. Ook emoties, belangen, wensen en doelstellingen spelen een grote rol. Wij doen ons werk niet goed als we daar helemaal aan voorbij gaan en voor u alleen het financiële vraagstuk oplossen. Daarom houden wij tijdens het scheidingstraject zeker ook oog voor de emoties.


Waarin onderscheiden wij ons?

De Scheidingsplanner Amstelveen is al sinds 2007 een expert in het regelen van scheidingen in de regio Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn. Dat alle onderwerpen bij ons aan bod komen en dat wij hiervoor alle expertise écht zelf in huis hebben om uw scheiding te regelen, maakt de Scheidingsplanner Amstelveen uniek. U heeft bij ons dus echt één aanspreekpunt.

Wij maken ons sterk om de vechtscheiding uit te bannen en in plaats daarvan te streven naar constructief overleg en een passende verwerking van een scheiding voor iedereen. Zodat u als partners uit elkaar gaat en als ouders een goede relatie kunt behouden, voor uzelf én voor de kinderen.


Het scheidingsplan®

Wij hebben met het Scheidingsplan® een unieke methode ontwikkeld om u op de best mogelijke manier te laten scheiden. Het is een allesomvattend plan voor uw scheiding. Het is uw persoonlijke plan en bereid u voor op uw nieuwe start, op uw toekomst na de scheiding. Het Scheidingsplan® zorgt daarmee voor duidelijkheid in uw situatie en de te nemen stappen.

Het Scheidingsplan® vormt de basis van het echtscheidingsconvenant, alle puzzelstukken van uw scheiding vallen hier in elkaar. Na de inventarisatie adviseren wij u over de onderwerpen die op uw situatie van toepassing zijn en die in het Scheidingsplan® opgenomen dienen te worden. Hierbij houden wij vanzelfsprekend maximaal rekening met uw wensen, net zoals we dat met de financiële en fiscale wetgeving doen.


Begeleiding van begin tot eind

De Scheidingsplanner biedt u en uw ex-partner één loket om de scheiding in harmonie en op basis van uw wensen tot stand te laten komen. U hoeft niets zelf uit te zoeken, want u wordt door de Scheidingsplanner gedurende het gehele scheidingsproces begeleid. Samen met een advocaat zorgt de Scheidingsplanner er voor dat uw afspraken worden opgenomen in het echtscheidingsconvenant en dat de scheidingsaanvraag wordt afgehandeld door de rechtbank. Zo weet u snel waar u aan toe bent en dat geeft rust; niet alleen tijdens de scheiding, maar ook daarna. Uw leven na de scheiding is belangrijk en daarom kijkt de Scheidingsplanner altijd verder dan naar de scheiding alleen.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 020 – 345 33 01 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Vereniging de Scheidingsplanner

De Scheidingsplanner Amstelveen is lid van een onafhankelijke vereniging van ervaren deskundigen op het gebied van scheiden. Wij zijn erin gespecialiseerd om de financiële complexiteit van uw scheiding terugbrengen tot eenvoudige en begrijpelijke afspraken. Wij maken uw nieuwe financiële positie transparant, inzichtelijk en kijken samen met u vooruit. Zo weet u precies waar u aan toe bent na de scheiding.

Meer informatie en alle Scheidingsplanners in Nederland vindt u op www.scheidingsplanner.nl 


Waarom een Scheidingsplan

Handig overzicht verschil advocaat, mediator en Scheidingsplanner

U heeft de knoop doorgehakt, u gaat scheiden. U heeft waarschijnlijk tal van vragen. Wat wil ik? Wat moet ik allemaal gaan regelen? En wie kan mij helpen en adviseren? Wij merken dat deze laatste vraag scheidende mensen veel keuzestress geeft. Daarom hebben we voor u een overzicht gemaakt om de onderlinge verschillen tussen een advocaat, mediator en Scheidingsplanner inzichtelijk te maken. U kunt het overzicht hier gratis downloaden.

Kwaliteit verzekerd

Een nuchtere kijk op een ingewikkelde zaak heb ik als prettig ervaren. Naast een deskundig, onpartijdig (integer) advies was het minstens zo belangrijk af en toe te horen: “we komen er wel uit”. Dat heb je goed gedaan, mijn dank voor je inzet.

 Lees meer ervaringen