Waarom de Scheidingsplanner?

Waarom de Scheidingsplanner Amstelveen?

 

Er spelen nogal wat zaken bij het regelen van uw echtscheiding, er zijn aardig wat aandachtsgebieden:
Wat doen we met de woning?
Wat moeten we voor de kinderen afspreken?
• Is het fiscaal zo wel goed geregeld?
• Wat hou ik over om de boodschappen van gaan doen?

Het grootste deel van uw echtscheiding betreft het financiële puzzelstuk. Maar uiteraard gaat het niet alleen om de cijfers. Ook emoties, belangen, wensen en doelstellingen spelen een grote rol. Wij doen ons werk niet goed als we daar helemaal aan voorbij gaan en voor u alleen het financiële vraagstuk oplossen. Hier komt ook een gedeelte mediation voor aan te pas.

Fiscaal
Alimentatie
Pensioenen
Kinderen
Huis en Hypotheek
Juridisch
Mediation
Financieel

Waaruit bestaat uw scheiding?

Onze scheidingsexpertise

 

Financieel overzicht + emotioneel inzicht = uitzicht op een nieuwe toekomst

 

Burt Tenhof van Noorden | Scheidingsplanner Amsterdam & AmstelveenDe Scheidingsplanner Amstelveen is dé expert in het regelen van uw scheiding in de regio Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn. Dat alle onderwerpen bij ons aan bod komen en dat wij daarnaast alle expertise écht zelf in huis hebben om uw scheiding te regelen, maakt de Scheidingsplanner Amstelveen uniek. Omdat wij van huis uit financieel planners zijn, hebben wij zo’n 80% expertise in huis over alle financiële onderwerpen van uw echtscheiding. Het overige hele specifieke percentage van 20 procent, behandelen wij in nauwe samenwerking met specialisten zoals notarissen en pensioendeskundigen. En tot slot omdat het niet alleen om de cijfers gaat: mediation is een belangrijk onderdeel in onze aanpak. Wij vinden het in het gehele proces belangrijk om ruimte te geven aan de emoties en de onderliggende belangen van de scheidende partners. Om na de scheiding als ouders verder te kunnen gaan, wordt daarom ook aandacht besteed aan het verder helpen in de onderlinge communicatie.

Anders dan andere bemiddelaars

Veel advocaten/scheidingsbemiddelaars/mediators hebben van alle aandachtsgebieden slechts een geringe of geen kennis. Andere partijen kunnen u op die gebieden vaak alleen door middel van folders van de overheid informeren. Of moeten door externen bijvoorbeeld alimentatieberekeningen laten opstellen. Wij hebben echter zoveel meer in huis, dit biedt u veel voordeel.

De voordelen:
> Wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd de aanpak die bij u past
>
Alle financiële, fiscale, juridische en hypothecaire kennis zelf in huis
> Anders dan anderen: geen externe partijen nodig en één aanspreekpunt
> Dus geen vertragende factoren en kostenbesparing
> Tarief concurrerend met advocaten en in vele gevallen zelfs goedkoper

Bijkomend voordeel: als één van de weinige sluiten wij de aansprakelijkheid voor verschillende onderdelen zoals de fiscale gevolgen niet uit! En eerlijk is eerlijk, dat geeft toch een gerust gevoel? Waar andere partijen het beloven, vindt u bij ons echt alle expertise onder één dak. Bent u er nog niet uit door wie u uw scheiding laat regelen? Voor uw gemak hebben we alle onderlinge verschillen tussen een advocaat, mediator en Scheidingsplanner in een handig overzicht duidelijk in kaart gebracht. In het overzicht ziet u wat de diverse scheidingsprofessionals voor u doen, wat hun doelen zijn en hoe er wordt omgegaan met de belangen van de kinderen.

Ons team

In ons team zijn naast een erkend financieel adviseur en mediator ook meerdere advocaten aangesloten, zodat wij u ook op dit gebied uitstekend kunnen adviseren. Omdat wij daarnaast Belastingconsulent zijn, bezitten wij ook alle fiscale kennis. Wist u dat de fiscale gevolgen van een echtscheiding vaak onderschat worden en dat de Belastingdienst hier de komende jaren extra op gaat letten.

Onze vereniging

Wij zijn een onafhankelijke vereniging van ervaren deskundigen op het gebied van scheiden. Wij zijn erin gespecialiseerd om de financiële complexiteit van uw scheiding terugbrengen tot eenvoudige en begrijpelijke afspraken. Wij maken uw nieuwe financiële positie transparant, inzichtelijk en kijken samen met u vooruit. Zo weet u precies waar u aan toe bent na de scheiding.

Scheiden is vaak een teleurstellende, hectische gebeurtenis. Er spelen onzekerheden en emoties. Wij hebben daar begrip voor en houden daar rekening mee. Wij proberen de emoties te relativeren in plaats van te laten escaleren. Het is ons vak om op een professionele manier naar uw situatie te kijken en problemen te voorkomen. Wij werken samen met u aan een nieuw financieel toekomstperspectief.

Meer informatie en alle Scheidingsplanner in Nederland vindt u op www.scheidingsplanner.nl 

Gratis scheidingsboekje

Gratis scheidingsboekje - Scheidingsplanner Amsterdam & AmstelveenWilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”.

In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. Zo weet u precies wat belangrijk is in deze hectische periode.

Vraag het boekje nu aan

Meer weten of een afspraak maken?

Bel 020 – 345 33 01 voor een vrijblijvende afspraak of vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.

* Graag invullen

Scheidingsplanner Amstelveen

Uw scheiding goed geregeld in Amstelveen, Diemen, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

Meer weten?

Bel 020 - 345 33 01 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Volg ons op:

Facebook
GOOGLE
LinkedIn
YouTube
Twitter